torsdag 13. september 2012

Fem kategorier del 1

Foto: Lars
1. Lys
2. Vann
3. Venner
4. Selvvalgt tema 
5. Komposisjon 

Disse fem kategoriene skal du jobbe med en stund fremover. Du leverer de ti beste fotoene på bloggen med kommentarer. Legg vekt på å teste ut det du lærer på skolen og vis et bredt spekter av foto.


Når du leverer inn de ti beste fotoene dine på bloggen skal du legge ved en tekst til hvert foto som besvarer følgende spørsmål:
 - Hva er ideen? - Hvordan er komposisjonen? - Hvordan er lyset? - Hvilket fotoapparat har jeg brukt? - Hvilke innstillinger er brukt (ISO, blender, lukker)? - Hvordan har jeg eventuelt redigert fotoet? - Hvilken av de fem kategoriene hører fotoet til? - Hva har jeg lært?
Dersom du har redigert fotoet ditt mye skal du legge ved orginalfotoet i innlegget også (lite). Da ser jeg hva du kan og alt arbeidet du har lagt ned her også.
Dessuten skal du plukke ut det fotoet du er best fornøyd med og begrunne dette i et eget innlegg. Det kan være et av de 10 eller et utenom. Fotoet skal ha en tekst med begrunnelser som de andre. Skriv også hvorfor du har valgt akkurat dette som din favoritt. Fotoet vil få en egen karakter.

Deadline: 25. oktober

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar